Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η επιστημονική συνάντηση με θέμα: “ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”, που διοργάνωσε το Κέντρο Αποκατάστασης “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” την Παρασκευή 10/3/17 στην Τρίπολη. Ο διεθνούς φήμης καρδιοχειρουργός και Διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου “ΥΓΕΙΑ” κ. Στρατής Παττακός παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν σήμερα στον τομέα της καρδιοχειρουργικής εντυπωσιάζοντας το κοινό που είχε κατακλύσει από νωρίς την αίθουσα “ΜΗΤΙΣ” του Κέντρου. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Παττακός στα περιφερειακά ΜΜΕ της Πελοποννήσου, πολλά από τα στοιχεία που έδωσε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Ο κ. Παττακός αναφερόμενος στην πρωτοβουλία που πήρε το “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” τόνισε το υψηλό επιστημονικό επίπεδο της εκδήλωσης αλλά και το γεγονός ότι ένα ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιφέρειας επενδύει στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα δημόσιας υγείας. Παράλληλα ο γνωστός καρδιοχειρουργός δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που συνάντησε στο Κέντρο Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ λέγοντας ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα  Κέντρα Αποκατάστασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που γνωρίζει ο ίδιος.

Το πρόγραμμα των ομιλιών της εκδήλωσης “άνοιξε” ο Διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Δημήτριος Χρυσός, ο οποίος αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της καρδιολογίας, ενώ η Φυσίατρος – Επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου Αποκατάστασης “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” κ. Κωνσταντίνα Κοτσίφη ολοκλήρωσε τις ομιλίες της Επιστημονικής Συνάντησης συνδέοντας, όλες αυτές τις εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής, με το κομμάτι της αποκατάστασης των καρδιολογικών παθήσεων που, όπως όλοι συμφώνησαν, αποτελεί βασικό κρίκο στη διαδικασία της πλήρους αποθεραπείας του καρδιολογικού ασθενούς.

Στο τέλος της Επιστημονικής Συνάντησης η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Κέντρου Αποκατάστασης “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε θερμά τον κ. Στρατή Παττακό για την παρουσία του στο Κέντρο λέγοντας ότι αυτή η παρουσία ήταν ιδιαίτερα τιμητική όχι μόνο για το “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” αλλά και για την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την πόλη της Τρίπολης. Η κ. Καρνιαδάκη αφού ευχαρίστησε θερμά και τους άλλους δύο ομιλητές, τον κ. Χρυσό και την κ. Κοτσίφη, “έκλεισε” την παρέμβασή της λέγοντας ότι το Κέντρο Αποκατάστασης “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” στα πλαίσια του γενικότερου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του θα συνεχίσει να διοργανώνει εκδηλώσεις υψηλού επιστημονικού αλλά και πολιτιστικού επιπέδου ανταποδίδοντας στην τοπική κοινωνία την εμπιστοσύνη αλλά τη στήριξη που δίνει καθημερινά στο “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ”.