Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους προχώρησαν οι θεραπευόμενοι του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018. Ήταν μία σεμνή αλλά παράλληλα και τόσο ουσιαστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης του Κέντρου. Την πίτα των θεραπευομένων έκοψε η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη η οποία ευχήθηκε σε όλους το 2018 να είναι μια χρονιά με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη υγεία.

Στην εκδήλωση χόρεψαν και τραγούδησαν τα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου Τρίπολης τα οποία συνόδευε η κ. Χριστίνα Ζαμπαθά δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα σε όλο το Κέντρο. Συγγενείς και θεραπευόμενοι είχαν την ευκαιρία να μπουν και σε αποκριάτικους ρυθμούς αφού το χορευτικό πρόγραμμα είχε ανάλογα τραγούδια.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές, με τραγούδια αλλά και με ένα μεγάλο χορό που είχε στον κύκλο θεραπευτές, θεραπευόμενους αλλά και συγγενείς. Η Διεύθυνση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εύχεται σε όλους το 2018 να είναι μια δημιουργική χρονιά, μια χρονιά με υγεία, ευτυχία και αλληλεγγύη σε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη.