Την Παρασκευή 17/12/2016, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, τον παραολυμπιονίκη μας, Αντώνη Τσαπατάκη. Ο κος. Τσαπατάκης, ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα μας να υποστηρίξει ενεργά το ραδιομαραθώνιο που διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91.5 και τον Αρκαδία 93.8, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα, που θα διατεθούν για την κατασκευή και δημιουργία ενός Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ΑμΕΑ Αρκαδίας, Τάκης Παρασκευόπουλος, βράβευσε τον Έλληνα αθλητή για την προσφορά του στον αθλητισμό, τονίζοντας ότι οι εξαίρετες αθλητικές του επιδόσεις, συνοδεύονται από έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, ήθος, θάρρος και μια διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αξίες που σπανίζουν.

Η Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, Καρνιαδάκη Κατερίνα, δήλωσε: «Είμαστε μια ενεργή κοινωνία και εξακολουθούμε να έχουμε προβληματισμούς, ανάγκες και αγάπη να μοιραστούμε. Είναι μεγάλη μας χαρά, που στον καθημερινό μας αγώνα για να προσφέρουμε, υπάρχουν δίπλα μας αρωγοί και υποστηρικτές, όπως ο κος. Τσαπατάκης, που βάζουν την προσωπική τους «στάμπα» σε οτιδήποτε και αν καταπιάνονται, αποτελώντας για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση.»

Ο Έλληνας αθλητής ανέφερε ότι ο αθλητισμός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέσο μετάδοσης μηνυμάτων για αλληλεγγύη, ισότητα και κοινωνική προσφορά. «Όλοι είμαστε εδώ, μαζί. Μαζί, καλύπτουμε τα κενά του συστήματος και βοηθάμε ανθρώπους σαν εμάς, ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η δύναμη αυτή δεν είναι δικιά μας, ανακυκλώνεται. Προσφέρουμε, μας προσφέρουν και όλο αυτό επιστρέφεται ξανά σε όλους μας..»