Πολλές και σημαντικές προσωπικότητες επισκέφτηκαν το περίπτερο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO που φέτος φιλοξενήθηκε στην Αργολίδα από 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017.

Μεταξύ αυτών των επωνύμων που επισκέφτηκαν το περίπτερο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ξεχωρίζει η επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριου, της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφης Γεννηματά, του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Μανιάτη, του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Αχαΐας κ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσου Χειβιδόπουλου, της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Πελοποννήσου κ. Ελένης Παναγιωτοπούλου, του πρώην Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Γιώργου Διδασκάλου καθώς και των Προέδρων των Επιμελητηρίων Αργολίδας κ. Φώτη Δαμούλου, Αρκαδίας κ. Γιάννη Μπουντρούκα, Κορινθίας κ. Βασίλη Νανόπουλου, Ηλείας κ. Νικολούτσου και Λακωνίας κ. Βασιλικής Δερτιλή.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην επίσκεψη του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κ. Γεωργίου Πατούλη στο περίπτερο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αλλά και στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Αποκατάστασης για τον Ιατρικό Τουρισμό στην οποία μάλιστα ο κ. Πατούλης ήταν και κεντρικός ομιλητής. Τόσο οι σημαντικές επισκέψεις που έγιναν στο περίπτερο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ όσο και τα θετικά σχόλια που διατυπώθηκαν από τους εκατοντάδες επισκέπτες του περιπτέρου οδήγησαν τους διοργανωτές στην απόφαση να βραβεύσουν το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με το βραβείο εξαίρετης συμμετοχής τόσο για την άρτια και υποδειγματική παρουσία του περιπτέρου του όσο και για την προσπάθεια της Διεύθυνσης του Κέντρου για την ανάδειξη του ιατρικού τουρισμού της Πελοποννήσου.