Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» έδωσε δυναμικά το παρών του στην αθλητική εκδήλωση SKIRITIDA RUN  που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2018 με απόλυτη επιτυχία. Με αυτό τον τρόπο το ΚΑΑ «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» στήριξε έμπρακτα ο νέο αθλητικό θεσμό που “γεννήθηκε” στην  Αρκαδία.

Φέτος η ομάδα του ΚΑΑ «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» συμμετείχε στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων της διοργάνωσης με 15μελή ομάδα εργαζομένων του Κέντρου, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στο πανέμορφο τοπίο της Σκυρίτιδας.

Η ομάδα των εργαζομένων του ΚΑΑ «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ»  απόλαυσε τη διαδρομή αλλά και το γλέντι που ακολούθησε από τους διοργανωτές. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου στον ίδιο τόπο για το 4ο SKIRITIDA RUN με την ευχή κάθε χρόνο η διοργάνωση να αγκαλιάζεται από περισσότερο κόσμο.

Με αφορμή τη συμμετοχή του ΚΑΑ «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» στον αγώνα δρόμου SKIRITIDA RUN η Διεύθυνση του Κέντρου και προσωπικά η Πρόεδρος κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη συνεχάρη θερμά τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία αλλά και για την άρτια οργάνωση τόσο του αθλητικού όσο και του πολιτιστικού προγράμματος της εκδήλωσης.