Μια τοποθεσία ιδανική για θεραπευτικούς σκοπούς

Οι Εγκαταστάσεις μας

ΧΩΡΟΣ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η ιδανική θερμοκρασία του νερού επιτρέπει στους μυς να χαλαρώσουν, ενώ βοηθά στο να απαλυνθεί ο πόνος των αρθρώσεων και να αυξηθεί το εύρος κίνησης του σώματος. Η ηρεμία και η χαλάρωση που προσφέρει το νερό της πισίνας έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα αλλά και στην ψυχή του ασθενή.

Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ διαθέτει δύο θεραπευτικές πισίνες, ο σχεδιασμός των οποίων επιτρέπει τη χρήση τους από σχεδόν όλους τους θεραπευόμενους, με εξαίρεση αυτούς που η κλινική τους κατάσταση δεν το επιτρέπει.

ΧΩΡΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Το ευρύ φάσμα των εξατομικευμένων θεραπευτικών ασκήσεων ενθαρρύνει τη τόνωση και την αναζωογόνηση του σώματος.

Παράλληλα το σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριό μας δίνει τη δυνατότητα στους θεραπευόμενους να ασκηθούν, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα που διαθέτει.

ΧΩΡΟΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Ο χώρος της φυσιοθεραπείας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διατηρήσει την υγεία, την λειτουργικότητα και την επίτευξη της γενικής ευημερίας του ασθενή. Οι άρτια εκπαιδευμένοι θεραπευτές μας χρησιμοποιούν την μεγάλη εμπειρία τους για να ικανοποιήσουν τις εξατομικευμένες ανάγκες των θεραπευόμενων.

ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Βασικός στόχος της εργοθεραπείας είναι η επανεκπαίδευση του θεραπευόμενου και της οικογένειάς του σε δραστηριότητες της καθημερινότητας όπως η ένδυση, η σίτιση και η προσωπική υγιεινή.

Σε ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο ο θεραπευόμενος μαθαίνει να ζει μία ασφαλή, ανεξάρτητη και ολοκληρωμένη ζωή.

ΧΩΡΟΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Για μία καλύτερη ζωή και αποτελεσματική επικοινωνία με τους συνανθρώπους μας το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ διαθέτει και τμήμα Λογοθεραπείας. Οι Λογοθεραπευτής μας αποσκοπεί στην ακριβή διάγνωση κάθε διαταραχής του λόγου. Η σωστή χρήση της φωνής, η καθαρή ομιλία, η ροή, ο οργανωμένος λόγος είναι σημαντικά εργαλεία της καθημερινότητάς.

ΧΩΡΟΣ ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ – ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Εκπαιδεύστε τον εγκέφαλό σας γρήγορα και ανώδυνα! Η καθημερινότητά γίνεται καλύτερη με μη επεμβατική και μη χειρουργική μέθοδο. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, μόνιμα και διαρκούν στον χρόνο

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” αποτελείται από 51 ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, προσφέροντας τη βέλτιστη ιδιωτικότητα και χαλάρωση σε ένα πολυτελές και ζεστό περιβάλλον.
Όλα τα δωμάτια είναι άνετα και μπορείτε να βρείτε την ηρεμία και την χαλάρωση κατά την διάρκεια των θεραπειών σας. Διαθέτουν ιδιωτικά, ευρύχωρα μπαλκόνια με πανοραμική θέα στα βουνά και την ευρύτερη περιοχή.

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

Η σωστή διατροφή αποτελεί βασικό παράγοντα για τον σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αποκατάστασης, καθώς μπορεί να ενισχύσει τα αποτελέσματα της θεραπείας. Τα γεύματα που παρέχονται στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ παρασκευάζονται καθημερινά από επαγγελματίες μάγειρες στην υπερσύγχρονη κουζίνα του Κέντρου, με πιστοποιημένη διαδικασία HACCP, χρησιμοποιώντας ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα.