Υπηρεσίες

Καθαρισμός Παχέος Εντέρου με Υδροθεραπεία

Μοναδική Υπηρεσία!

Το μυστικό της υγείας του σώματος και της ευζωίας

Το υπερβολικό άγχος, η κακή διατροφή, οι φαρμακευτικές αγωγές, η πάροδος του χρόνου καθώς και άλλοι παράγοντες έχουν σαν αποτέλεσμα να κολλούν στο έντερο οι τροφές που δεν αφομοιώνονται από τον οργανισμό μας και προκαλούν τοξικότητα όχι μόνο στο έντερο αλλά μέσω της κυκλοφορίας του αίματος σε ολόκληρο τον οργανισμό μας.
Ο Καθαρισμός του παχέος εντέρου είναι μια φυσική ιατρική θεραπεία με στόχο την καλύτερη εντερική λειτουργία, την πρόληψη των εντερικών παθήσεων και την αποτοξίνωση του οργανισμού.

Το έντερο λειτουργεί ως δεύτερος εγκέφαλος, οπότε οποιοδήποτε «τραύμα» λαμβάνεται από το έντερο, μπορεί να παρουσιαστεί μέσω διαφόρων συμπτωμάτων. Η υδροθεραπεία εντέρου είναι ιδανική λύση για εσάς που αντιμετωπίζετε συμπτώματα όπως:

  • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
  • Δυσκοιλιότητα
  • Δερματοπάθειες/ ακμή
  • Αλλεργίες (αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα, ατοπική δερματίτιδα)
  • Ψωρίαση
  • Διαταραχές μικροβιακής χλωρίδας του εντέρου
  • Ασθενές ανοσοποιητικό
  • Κατάθλιψη
  • Πονοκέφαλοι
  • Άσθμα

Μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της προετοιμασίας για κολονοσκόπηση έπειτα από συνεννόηση με γαστρεντερολόγο.

Απαλλαγείτε ανώδυνα και άμεσα !

Με τη βοήθεια της πιστοποιημένης ομάδας του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, θα απαλλαγείτε από τα συμπτώματα που σας ταλαιπωρούν και τις τοξίνες του οργανισμού, προσφέροντας στον εαυτό σας απόλυτη αναζωογόνηση!

Kατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας, ο ιατρός θα θέσει μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τη σωματική, τη ψυχική, και συναισθηματική σας υγεία. Στη συνέχεια, ξαπλώνετε σε αναπαυτικό κρεβάτι, με πετσέτα από τη μέση και κάτω και φορώντας τα ρούχα σας από τη μέση και πάνω.

Χρησιμοποιώντας την ειδική συσκευή έγχυσης TRANSCOM HC 3000 με δικλείδες ασφαλείας και φιλτραρισμένο και αποστειρωμένο νερό στη θερμοκρασία του σώματος, χωρίς την πρόσμειξη φαρμάκων ή άλλων χημικών ουσιών, πραγματοποιείται η πλύση και απομάκρυνση των υπολειμμάτων από τα τοιχώματα του εντερικού σωλήνα. Τοποθετείται ανώδυνα ένα έμβολο στο ορθό του εξεταζόμενου. Από εκεί, το νερό εκχέεται στο παχύ έντερο. Το έμβολο εξωτερικά χωρίζεται σε δύο σωλήνες οι οποίοι συνδέονται με τη συσκευή. Ο ένας από τους δύο σωλήνες είναι για να απορροφά τις άχρηστες ουσίες από το έντερο ενώ ταυτόχρονα γίνεται ειδική μάλαξη στην περιοχή της κοιλιακής χώρας από τον εξειδικευμένο υδροθεραπευτή. Τα αναλώσιμα είναι αποστειρωμένα, μιας χρήσης.

Η διαδικασία διαρκεί 40 λεπτά, είναι απλή και άνετη για τον εξεταζόμενο και τελείως καθαρή. Δεν υπάρχουν υγρά που τρέχουν σε ανοιχτό περιβάλλον και ως εκ τούτου και καθόλου οσμές. Δεν προκαλεί πόνο και μετά την εφαρμογή της έχουμε άμεσο αίσθημα ευεξίας.

Ιδανική μέθοδος για τη διατήρηση της υγείας!
Με τον καθαρισμό του παχέος εντέρου μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

- Βοηθάει στη δυσπεψία – δυσκοιλιότητα
- Αυξάνει την ενεργητικότητα του ατόμου
- Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
- Βελτιώνει την ενυδάτωση και το PH
- Βελτιώνει τη λάμψη του Δέρματος
- Βοηθάει στην απώλεια βάρους
- Αυξάνει τα επίπεδα προσοχής και συγκέντρωσης
- Μειώνει το άγχος
- Βελτιώνει τη γονιμότητα στις γυναίκες
- Μειώνει τις πιθανότητες για κακοήθεια

Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU