Υπηρεσίες

Κρυοθεραπεία (-110oC)

Μοναδική Υπηρεσία!

Image
Image

Διέγερση των φυσικών ιδιοτήτων του σώματος για αυτοθεραπεία!

Η «Κρυοθεραπεία» (-110oC) χρησιμοποιείται στην ιατρική, για αναγέννηση και βελτίωση της αποτελεσματικότητας και των επιδόσεων τόσο στο επαγγελματικό αθλητισμό όσο και στην καθημερινότητα μας. Θεωρείται επίσης ως μια από τις πιο αποτελεσματικές επιλογές φυσικής θεραπείας σε διάφορους κλάδους όπως Ορθοπεδική, Ρευματολογία, Αθλητική ιατρική, Φυσικοθεραπεία, Δερματολογία, Νευρολογία Ψυχολογία / Ψυχιατρική κ.α.

Θωρακίστε τον οργανισμό σας!

Ως μια ασφαλής εναλλακτική θεραπεία όπου το σώμα εκτίθεται σε εξαιρετικά κρύες θερμοκρασίες, η κρυοθεραπεία (-110oC) θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ψυχική και σωματική υγεία σας!

Image
Image

Βοηθά στον πόνο των μυών και προωθεί την ταχύτερη επούλωση (αθλητικών ή μη) τραυματισμών. Μειώνει πιθανές φλεγμονές βελτιώνοντας τη γενική υγεία. Αυξάνει τη μυϊκή δύναμη, την αντοχή και την ενέργεια. Αντιμετωπίζει την κατάθλιψη και άλλες διαταραχές διάθεσης και διαταραχές ύπνου. Τέλος βοήθα στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη σύσφιξη σώματος, την καθυστέρηση διαδικασίας γήρανσης, την επιτάχυνση μεταβολισμού κα.

Τολμήστε και θα ανταμειφθείτε!

Κατά την επίσκεψη σας στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, ο ιατρός αρχικά θα θέσει μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με την ψυχική, συναισθηματική και σωματική σας υγεία!
Πριν από την είσοδο σας στο θάλαμο κρυοθεραπείας (-110oC) σώματος και έπειτα από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, πρέπει να αφαιρέσετε τυχόν κοσμήματα, ρολόγια, γυαλιά κλπ. Στην συνέχεια, εισέρχεστε σε ολόκληρο τον θάλαμο φορώντας μαγιό, μάσκα μιας χρήσης, γάντια και κάλτσες με κλειστά παπούτσια (χωρίς μέταλλο).
Τέλος, εισέρχεστε σε θάλαμο με ψυχρό αέρα -60ο C και υστέρα από 30sec στον κρυοθάλαμο με θερμοκρασία έως -110 ° C όπου παραμένετε μέχρι 3 λεπτά.

Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU