Υπηρεσίες

Ρεφλεξολογία

Image
Image

Η επιστήμη στα πόδια σας!

Εν αρχή ην η ενέργεια.
Η ενέργεια ρέει. Κυκλοφορεί σε όλο το σώμα, στο πνεύμα και στην ψυχή. Για να υπάρξει ζωή και υγεία, η ζωτική αυτή δύναμη πρέπει να βρίσκεται ποσοτικά σε ικανοποιητικά επίπεδα και να ρέει χωρίς εμπόδια.  Στην ανεμπόδιστη αυτή ροή της ενέργειας στηρίζεται η ρεφλεξολογία, μια τέχνη βασισμένη στην επιστήμη που επιτρέπει στον ανθρώπινο οργανισμό ως ολότητα να βιώσει την ευεξία και την ζωτικότητα.

Πέλματα: ένας τέλειος μικρός χάρτης ολόκληρου του σώματος

Γνωρίζατε ότι όλα τα όργανα, οι αδένες και οι ιστοί του ανθρώπινου σώματος καθρεφτίζονται στα πέλματά μας; Πάνω από 7000 νευρικές απολήξεις καταλήγουν στο σημείο που αποτελεί τα θεμέλια του ανθρώπινου σώματος, της σύνδεσης μας με τη γη. Πρόκειται για «αντανακλαστικά» σημεία σύνδεσης με βαθύτερα στοιχεία του ανθρώπινου οργανισμού, που κατόπιν κατάλληλης άσκησης πίεσης και αγγίγματος  μας επιτρέπουν να «ξεμπλοκάρουμε» τον οργανισμό μας και να ενεργοποιήσουμε τον μηχανισμό της αυτοίασης.

Image
Image

Η ρεφλεξολογία είναι για σένα αν σε ενδιαφέρει:

Χαλάρωση

Σου επιτρέπει να επέλθεις σε μια κατάσταση βαθιάς γαλήνης και χαλάρωσης, όπου σώμα, ψυχή και νους βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία.

Τόνωση αναπνευστικού και κυκλοφοριακού συστήματος

Η ελεύθερη ροή του αίματος επιτρέπει τη μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα και τους ιστούς, ενώ αποβάλλει άχρηστες για τον οργανισμό ουσίες και τοξίνες. Η ρεφλεξολογία μειώνει τη σωματική και ψυχική ένταση, επιτρέποντας στο δίκτυο των καρδιαγγειακών σου ιστών να εκπληρώνει τις πολύ σημαντικές λειτουργίες του, να υπάρχει καλύτερη οξυγόνωση και αποτοξίνωση του οργανισμού.

Ομοιόσταση

Είναι η ικανότητα του οργανισμού να διατηρεί το εσωτερικό του περιβάλλον σταθερό, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος στο οποίο ζει, μέσα από πολλαπλούς ομοιοστατικούς μηχανισμούς. Η ρεφλεξολογία επιτρέπει στους μηχανισμούς αυτούς να λειτουργούν σωστά και μαζί, ώστε να είναι το σώμα μας υγιές και σε αρμονία. Ταυτόχρονα το σώμα μας αποφορτίζεται και είναι σε θέση σε περιπτώσεις «απειλής» από ασθένειες να αμυνθεί εγκαίρως ώστε να προφυλαχθεί.

Image
Image

Στοπ στο στρες και στον πανικό

Το υπερβολικό στρες που συχνά προκαλούν οι διάφορες συνθήκες και ρυθμοί της σύγχρονης πραγματικότητας, ενεργοποιεί το «fight or flight” ένστικτό μας. Αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε και θέλουμε είτε να πολεμήσουμε, είτε να αποδράσουμε. Όλη αυτή η εσωτερική πάλη συχνά σωματοποιείται και ο οργανισμός μας βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Η ρεφλεξολογία μπορεί να αποτελέσει έναν καλό σύμμαχο, μεταφέροντας μας σε ένα περιβάλλον που θα αισθανθούμε ασφαλείς και ήρεμοι. Το αίσθημα πανικού μετριάζεται, καταφέρνουμε να εκλογικεύσουμε και πάλι, οι καρδιακοί παλμοί γίνονται πιο ήρεμοι και σταθεροί, οι πεπτικές λειτουργίες επαναλειτουργούν σωστά και το σώμα απελευθερώνεται.

Δημιουργικότητα και έμπνευση

Πνευματική διαύγεια, αυξημένη διασύνδεση με το περιβάλλον και παρατηρητικότητα, αρμονία νου και σώματος, αίσθημα πληρότητας και γαλήνης είναι κάποια από τα συναισθήματα που αφηγούνται όσοι βίωσαν μια συνεδρία ρεφλεξολογίας. Σε αυτούς τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας μας, η ρεφλεξολογία σε βοηθάει να έρθεις ξανά σε επαφή με σένα, σαν ολότητα, με τον θεραπευτή σου και έπειτα με ό,τι σε περιβάλλει.

Επέλεξε μια συνεδρία ρεφλεξολογίας στο «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» και απόλαυσε καλύτερο ύπνο, δυνατότερο ανοσοποιητικό και πιο υγιές σώμα, ήρεμο νου και αίσθηση αστείρευτης ενέργειας και ευεξίας!
Το αξίζεις!

Ρεφλεξολογία στο Παλλάδιον
Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU