Υπηρεσίες

Ξηρά Βύθιση

Μοναδική Υπηρεσία!

Ξηρά Βύθιση στο Παλλάδιον

Μια μοναδική εμπειρία γεμάτη απόλαυση!

Αποτελούμενη από στρώμα θερμαινόμενου νερού, η πρωτοποριακή συσκευή θεραπευτικής βύθισης (Spa Bed Jouvence) είναι σχεδιασμένη για να σας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση!
Η εξελιγμένη τεχνολογία της Spa Bed Jouvence αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε, να μειώσετε και να εκτονώσετε το άγχος σας!

Γαλήνη και Αναζωογόνηση!

Ξαπλώνετε σε ένα συμπαγές στρώμα νερού, το οποίο είναι το τέλειο θεμέλιο για ένα χαλαρωτικό μασάζ ή ένα περιτύλιγμα σώματος με συστατικά περιποίησης του δέρματος. Στη συνέχεια, το στρώμα απελευθερώνει αργά αέρα για να σας χαμηλώσει σε σημείο όπου νιώθετε ότι επιπλέετε σε κανονικό νερό, ενώ παράλληλα σας έχει τοποθετηθεί ειδικό κάλυμμα για επιπλέον θερμότητα.

Όταν το μαξιλάρι του αέρα ανεβαίνει ξανά, τα πόδια σας στηρίζονται και ανυψώνονται πρώτα για να σταθεροποιήσουν και να διεγείρουν την κυκλοφορία σας.

Απελευθερώστε το σώμα σας!

Σε έναν όμορφο, προσεγμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο απολαμβάνετε μια συνεδρία Ξηράς Βύθισης επιτρέποντας στον οργανισμό σας να αφεθεί. Το εξειδικευμένο προσωπικό του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι πάντα στη διάθεση σας και έτοιμο να σας προσφέρει ευχάριστη προσαρμογή στο περιβάλλον.

Το σώμα σας απελευθερώνεται καθώς «αγκαλιάζεται» από το στρώμα νερού στο οποίο επιπλέει, αποδυναμώνοντας στο μέγιστο το αίσθημα της βαρύτητας.

Η αίσθηση που αφήνει η αιώρηση θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να αποβάλετε την ένταση της ημέρας, να βρείτε ξανά την ψυχική σας ισορροπία και να καθαρίσετε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις ενώ παράλληλα τονώνετε το μυϊκό σας σύστημα.

Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU