Υπηρεσίες

Υδροθεραπεία Μαγνησίου

Μοναδική Υπηρεσία!

Το νερό που θεραπεύει!

Μια βουτιά στην πισίνα μαγνησίου του «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ», μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση! 
Με τη θερμοκρασία του νερού να κυμαίνεται στους 30-33ο C , η θερμότητα του νερού επιτρέπει στους μυς σας να χαλαρώσουν και απαλύνει τον πόνο των αρθρώσεων. Η πυκνότητα του νερού βοηθά στη στήριξη του βάρους σας - καταπολεμώντας τη δύναμη της βαρύτητας, επιτρέποντάς σας να ασκείστε και να κινείστε με περισσότερη ελευθερία και λιγότερο πόνο. Το νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει αντίσταση στην κίνηση των αρθρώσεων σας, επιτρέποντας σας συγχρόνως να βελτιώσετε τη μυϊκή σας δύναμη.


Οι ασκήσεις υδροθεραπείας μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές σας ανάγκες, έτσι μπορείτε να αρχίσετε να αυξάνετε αργά και σταδιακά τη δύναμη και την ευελιξία σας. Ενώ η ζεστασιά του νερού βοηθά στην προώθηση της ροής του αίματος και της κυκλοφορίας των λευκών αιμοσφαιρίων γύρω από το σώμα πιο αποτελεσματικά, ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθώντας στην καταπολέμηση διάφορων παθήσεων.

Μαγνήσιο: Ο πολύτιμος σύμμαχος υγείας και ευεξίας!

Οι ιατρικές έρευνες δείχνουν ότι πολλοί άνθρωποι σε όλο το κόσμο υποφέρουν από έλλειψη μαγνησίου. 
Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η απορρόφηση χλωριούχου μαγνησίου μέσω του δέρματος είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τον οργανισμό να διατηρήσει υγιή επίπεδα αυτού του σημαντικού μετάλλου. Το μαγνήσιο είναι υπεύθυνο για πολλές σημαντικές κυτταρικές διεργασίες στο σώμα. Μπορεί να υποστηρίξει την αποτοξίνωση, να μειώσει το άγχος και να ανακουφίσει τους πόνους. Προωθεί την ενέργεια και την ευεξία και μπορεί να αποκαταστήσει το μαλακό και υγιές δέρμα.

Προσφέρετε στον εαυτό σας 30’ χαλάρωσης και ηρεμίας και σας ανταμείβει με ένα πιο δυνατό και υγιές σώμα και πνεύμα! Πως;

Από την πρώτη φορά που θα πραγματοποιήσετε Υδροθεραπεία στην πισίνα μαγνησίου του «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» μπορείτε να νιώσετε τη διαφορά και να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα του μαγνησίου.

Ανακουφίζεστε

από την αϋπνία και τον πονοκέφαλο, από τη χρόνια κόπωση, από τα συμπτώματα της δυσκοιλιότητας

Ενισχύετε

την καλύτερη λειτουργία της καρδιάς, του νευρικού, του μυϊκού και του αναπνευστικού σας συστήματος

Πετυχαίνετε

τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, τη διατήρηση της οστικής πυκνότητας, την προστασία από τον διαβήτη

Μειώνετε

το άγχος και το στρες, τις συσπάσεις των μυών και τις κράμπες, τα συμπτωμάτων του προ-εμμηνορρυσιακού συνδρόμου και της δυσμηνόρροιας

Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU