Μια τοποθεσία ιδανική για θεραπευτικούς σκοπούς

Παλλάδιον

Γιατί Παλλάδιον

Το «Παλλάδιον» είναι ένα πρότυπο κέντρο ιατρικής αποκατάστασης και αποθεραπείας με ολιστική – ανθρωποκεντρική προσέγγιση στο ζήτημα της ιατρικής φροντίδας. Η διεπιστημονική ιατρική και νοσηλευτική ομάδα του Κέντρου Αποκατάστασης «Παλλάδιον» είναι αφοσιωμένη στην πρόληψη και αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.
Η αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας στο Παλλάδιον αποτελεί για εμάς μια προσωπική δέσμευση με τον κάθε ασθενή και μια αποστολή.

Το κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Παλλάδιον» προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια τοποθεσία ιδανική για θεραπευτικούς σκοπούς. Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου, συνολικής έκτασης 32 στρεμμάτων, βρίσκονται στην καρδιά της Πελοποννήσου, οι άριστες περιβαλλοντολογικές συνθήκες και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συμβάλλουν στην πορεία αποκατάστασης των ασθενών.

Μαρτυρίες Ασθενών

Η προσφορά του κέντρου «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» στους ασθενείς και τους οικείους τους είναι πολύτιμη και ουσιαστική. Μας βοηθήσατε πολύ και σας ευχαριστούμε. Ευχόμαστε να συνεχίσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας με τον ίδιο άψογο τρόπο και να παίρνετε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίζετε. Εύχομαι στο προσωπικό και στους γιατρούς ότι καλύτερο.

Οικ. Β.

Προσφέρατε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο αγαπημένο μου πρόσωπο, την μητέρα μου σε μία από τις δύσκολες μέρες της ζωής της. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο. Να είστε καλά και να προσφέρετε τα μέγιστα σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη.

Π. Ν.

Αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις! Ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό. Μακάρι να μπορούσαμε να μείνουμε περισσότερο.

Ε. Π.
 • Βρισκόμαστε στην καρδιά της Πελοποννήσου, μόλις 157χλμ. από την Αθήνα, 203 χλμ. από την Πάτρα, 87 χλμ. από την Καλαμάτα και μόλις 3,8 χλμ. από το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

 • Δίνουμε την ευκαιρία στον θεραπευόμενο να έρθει σε ένα χώρο μοναδικής φυσικής ομορφιάς και στην οικογένειά του να συνεχίσει την καθημερινότητά της με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση

 • Εστιάζουμε στο καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα στο πιο σύντομο δυνατό χρονικό διάστημα
 • Στόχος μας είναι να γνωρίζετε από την αρχή το κόστος αποκατάστασης στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και να έχετε μέγιστα πολλαπλά οφέλη

 • Επενδύουμε σε ένα μοναδικό και υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Μια συγκλονιστική μαρτυρία

Μαρτυρίες Ασθενών

Το κέντρο είναι άψογο και πολύ καθαρό και το προσωπικό τέλειο. Κατά βάθος στεναχωριέμαι που το αποχωρίζομαι. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Γ. Δ.

Ευχαριστούμε ολόψυχα για τη φροντίδα της μητέρας μας τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τη γραμματεία, το βοηθητικό προσωπικό καθώς και όλους τους εργαζόμενους που ευσυνείδητα μοχθούν για την αποκατάσταση των ασθενών. Ευχόμαστε ότι καλύτερο σε όλους!

Γ. Π.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από όλο το προσωπικό. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και τη συμπαράσταση που μου δώσατε απλόχερα. Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι ένα στολίδι για την περιοχή και εύχομαι να συνεχίσει το όμορφο έργο του..

Β. Μ.
 • Διαθέτουμε ειδικό τμήμα ρομποτικής αποκατάστασης, τμήμα Νευροανάδρασης, τμήμα υπερθερμίας εστιασμένης και τμήμα υπερθερμίας ολοσωματικής
 • Λειτουργούμε δύο θεραπευτικές πισίνες εκ των οποίων η μία είναι μαγνησίου
 • Επενδύουμε συστηματικά στην εκπαίδευση του προσωπικού ώστε να διαχειρίζεται τον ασθενή και όχι μόνο την ασθένεια
 • Υποστηρίζουμε ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με ερευνητικά κέντρα όπως το ΙΤΕ
 • Επιδιώκουμε την αξιολόγηση από τους θεραπευόμενους ώστε να βελτιώνουμε συστηματικά τις υπηρεσίες μας
 • Συνεργαζόμαστε πέραν του ταμείου ΕΟΠΥΥ και με τα ταμεία ΕΥΔΑΠ και Τράπεζα της Ελλάδος