Ιστορίες δύναμης και πίστης

Μαρτυρίες Ασθενών

Η προσφορά του κέντρου «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» στους ασθενείς και τους οικείους τους είναι πολύτιμη και ουσιαστική. Μας βοηθήσατε πολύ και σας ευχαριστούμε. Ευχόμαστε να συνεχίσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας με τον ίδιο άψογο τρόπο και να παίρνετε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίζετε. Εύχομαι στο προσωπικό και στους γιατρούς ότι καλύτερο.

Οικ. Β.

Προσφέρατε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο αγαπημένο μου πρόσωπο, την μητέρα μου σε μία από τις δύσκολες μέρες της ζωής της. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο. Να είστε καλά και να προσφέρετε τα μέγιστα σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη.

Π. Ν.

Αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις! Ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό. Μακάρι να μπορούσαμε να μείνουμε περισσότερο.

Ε. Π.

Με αυτά τα λίγα λόγια θέλω να πω μπράβο – συγχαρητήρια σε αυτούς που σκέφτηκαν και κατασκεύασαν ένα τέτοιο κέντρο, το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους ανθρώπους που εργάζονται στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και κάνουν τα πάντα για τους ασθενείς – μερικές φορές πιο πολλά και από αυτά που τους υποχρεώνει η εργασιακή τους σχέση. Ευχαριστούμε το επιστημονικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό για ότι έκαναν για την κυρία Σταυρούλα Κόνιαρη.

Γ. Τ. – Ι. Κ.

Το κέντρο είναι άψογο και πολύ καθαρό και το προσωπικό τέλειο. Κατά βάθος στεναχωριέμαι που το αποχωρίζομαι. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Γ. Δ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό το καταπληκτικό κέντρο αποκατάστασης που δημιουργήσατε στην Τρίπολη και τη πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρετε. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την κα Καρνιαδάκη και την οικογένεια Χατζημανωλάκη. Πολλά μπράβο σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου για τον επαγγελματισμό, την αγάπη και την αφοσίωση που προσφέρουν απλόχερα σε όλους τους νοσηλευόμενους. Ευχαριστούμε πολύ για όλα.

Γ. Α.

Ευχαριστούμε ολόψυχα για τη φροντίδα της μητέρας μας τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τη γραμματεία, το βοηθητικό προσωπικό καθώς και όλους τους εργαζόμενους που ευσυνείδητα μοχθούν για την αποκατάσταση των ασθενών. Ευχόμαστε ότι καλύτερο σε όλους!

Γ. Π.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από όλο το προσωπικό. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και τη συμπαράσταση που μου δώσατε απλόχερα. Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι ένα στολίδι για την περιοχή και εύχομαι να συνεχίσει το όμορφο έργο του..

Β. Μ.

Αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις! Ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό. Μακάρι να μπορούσαμε να μείνουμε περισσότερο.

Ε. Π.

Πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα κέντρα αποκατάστασης με πολύ ευχάριστο περιβάλλον και πολύ καλό προσωπικό. Έφερα έναν άνθρωπο σε πολύ άσχημη κατάσταση και τον έβγαλα όρθιο. Σας ευχαριστώ για όλα.

Γ. Χ.

Φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ευχαριστούμε το προσωπικό και τους γιατρούς για τις άψογες υπηρεσίες που μας προσέφεραν. Καλή συνέχεια στο έργο που έχετε αναλάβει.

Π. Ψ.

Θερμά συγχαρητήρια στους φυσικοθεραπευτές αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό για τη καλή τους διάθεση, την προθυμία και την ανθρωπιά που δείχνουν.

Δ. Χ.

Είμαι εντυπωσιασμένη με το κέντρο και ειδικά με το προσωπικό. Έχω έρθει από το εξωτερικό και η εξυπηρέτηση είναι ίδια με τα κέντρα της Αμερικής. Αγάπη προς τους ασθενείς… αυτό το είδα με τα μάτια μου. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους.

Γ. Γ.

Σας ευχαριστούμε για ότι κάνατε για τη μητέρα μου! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας που είναι πολύ σπουδαίο. Όλοι οι συνεργάτες σας είναι εξαιρετικοί! Σας ευχαριστούμε.

Κ. Ν.

Εντελώς τυχαία σας γνωρίσαμε και μας βοηθήσατε σε μία δύσκολή στιγμή της ζωής μας. Σας ευχαριστούμε για την ανθρωπιά σας και για τις ιατρικές υπηρεσίες που μας προσφέρατε. Καλή συνέχεια στο μεγάλο έργο σας.

Ζ. Α.

Ότι και αν γράψω θα είναι λίγο… σας ευχαριστώ για όλα. Όλο το προσωπικό είναι άψογα καταρτισμένο. Συγχαρητήρια!

Κ. Μ.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την φροντίδα και την περιποίηση που παρείχατε όλο αυτόν τον καιρό στη μητέρα μας. Η πορεία της υγείας της βελτιώθηκε και εξελίσσεται συνεχώς προς το καλύτερο. Οι εντυπώσεις μας είναι άριστες. Εύγε στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό για την πολύ καλή κατάρτισή τους και την βοήθεια προς όλους μας.

Γ. Γ.

Ένα ευχαριστώ θεωρώ είναι πολύ λίγο!!! Την πρώτη ημέρα που ήρθα στο κέντρο βρισκόμουν σε κατάσταση πανικού και τρέλας. Ευτυχώς με ηρέμησαν τα όμορφα κορίτσια (η μία καλύτερη από την άλλη). Όλοι στο κέντρο ανέλαβαν το περιστατικό που συνόδευα με μεγάλο ενδιαφέρον και φροντίδα. Η περιποίηση που παρείχαν στην κα Γκόλφω ήταν άψογη και τέλεια. Μετά από 45 μέρες όλα πήγαν καλά. Η κα Γκόλφω έφυγε περπατώντας και εγώ χαμογελώντας. Μπράβο σε αυτούς που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα τέτοιο κέντρο στην πόλη μας που θα βοηθάει πολλούς ανθρώπους σε δύσκολες στιγμές. Σας ευχαριστώ!

Α. Τ.

Ευχαριστούμε για την υπέροχη διαμονή κατά την διάρκεια της αποθεραπείας μας. Το προσωπικό μας συμπεριφέρθηκε περισσότερο ως οικογένεια παρά ως εργαζόμενοι. Φιλιά πολλά!

Α. Μ.

Εξαιρετικό Κέντρο Αποκατάστασης, ευρωπαϊκού επιπέδου… ευχαριστούμε για όλα!

Β. Β.

Στην διάρκεια των 2 μηνών που νοσηλεύτηκε ο πατέρας μου στο κέντρο σας, έχω να θυμάμαι την άψογη και υπέρ του δέοντος επαγγελματική συμπεριφορά σας!!! Θα ήθελα να σας δώσω πολλά συγχαρητήρια και να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την προσπάθεια που καταβάλατε όλοι για την γρήγορη αποκατάσταση του πατέρα μου. Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας και σας ευχαριστώ πολύ για άλλη μία φορά!

Ε. Ζ.