Πρόσθετες υπηρεσίες

Τμήμα Προσθετικής – Ορθωτικής Αποκατάστασης 

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, είναι το μοναδικό Κέντρο στη χώρα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προσθετικής – ορθωτικής αποκατάστασης εντός των εγκαταστάσεών του.

Απευθυνόμαστε σε ασθενείς με ακρωτηριασμούς μελών αγγειακής ή μετατραυματικής αιτιολογίας και ασθενείς που –πχ λόγω νευρολογικής διαταραχής- χρήζουν κατασκευής και εφαρμογής ειδικών ορθώσεων.

Η αποκλειστική συνεργασία με τον οίκο CRC- ChronopoulosRehabilitationCenter επιτρέπει στο Κέντρο μας να παρέχει τις υψηλότερες προδιαγραφές. Στόχος μας είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας, καθώς και της ποιότητας ζωής του ασθενή.

Το τμήμα προσθετικής – ορθωτικής αποκατάστασης λειτουργεί υπό την καθοδήγηση της Φυσιάτρου του Κέντρου, κας Αγγελικής Γαλάτα και του υπεύθυνου Προσθετικού – Ορθωτικού κου Κωνσταντίνου Χρονόπουλου (BSc Πανεπιστημίου Strathclyde της Γλασκώβης).

Με τη σημαντική αυτή συνεργασία, το Κέντρο μας γίνεται το πρώτο Κέντρο Αποκατάστασης που είναι σε θέση να προσφέρει τεχνικές λύσεις προσθετικής αποκατάστασης στο χώρο του.

Πρόσθετες υπηρεσίες - ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Επιστρόφη στις Υπηρεσίες