Ρομποτική αποκατάσταση

Στο Κέντρο μας λειτουργεί ειδικό Τμήμα Ρομποτικής το οποίο αποτελείται από ρομποτικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που εξασφαλίζουν άριστα και γρήγορα αποτελέσματα αποθεραπείας και αποκατάστασης και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Οι ρομποτικές συσκευές καλύπτουν όλο το φάσμα των θεραπειών από τα κάτω και άνω άκρα μέχρι και τις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης.

Η λειτουργία του Ρομποτικού Τμήματος σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό των θεραπευτών μας δίνει θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού η κάθε περίπτωση θεραπευομένου στο Κέντρο μας αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση και αντιμετωπίζεται με βάση την ιδιαιτερότητα των αναγκών του από ειδική ομάδα ιατρών και θεραπευτών.

Στο Ρομποτικό Τμήμα του ΚΑΑ «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» έχουν ήδη εγκατασταθεί και λειτουργούν τρεις ρομποτικές συσκευές οι οποίες είναι οι εξής:

  • Το σύστημα G – eo είναι ο πιο ευέλικτος εκπαιδευτής ρομποτικής στον κόσμο. Εξασφαλίζει πολλές, διαφορετικές επιλογές θεραπείας όπως οι μερικές κινήσεις, η βάδιση στο δάπεδο και το μοναδικό χαρακτηριστικό της ρεαλιστικής προσομοίωσης των σκαλοπατιών αναρρίχησης καθώς και της απλής εναλλαγής μεταξύ παθητικού, ενεργού βοηθητικού και ενεργού τρόπου επιτρέπουν την ειδική για κάθε ασθενή θεραπεία καθ΄ όλη τη διάρκεια της φροντίδας του στο Κέντρο.
  • Η ρομποτική συσκευή armotion είναι μια πρωτοποριακή λύση στη θεραπεία της σοβαρής και μέτριας νευρομυικής δυσλειτουργίας των άνω άκρων. Μεγιστοποιεί την ικανότητα του θεραπευόμενου να αναλαμβάνει προσωπική αυτο – φροντίδα και οικιακά καθήκοντα, ανασυγκροτώντας τη λειτουργική του ικανότητα και τις απαιτούμενες δεξιότητες για ανεξαρτησία στην καθημερινή ζωή.
  • Η hunova είναι μία ρομποτική συσκευή που έχει φέρει την επανάσταση στον χώρο της αποκατάστασης. Χρησιμοποιείται ως “πολυεργαλείο” για την αξιολόγηση της αισθητικοκινητικής λειτουργίας των κάτω άκρων και του κορμού. Πρόκειται για ρομποτική συσκευή αποκατάστασης υψηλής τεχνολογίας παγκοσμίως που επιτρέπει την εργασία πάνω στη λειτουργική και κινητική επανεκπαίδευση και στην ισορροπία του ασθενούς. Λόγω της εξαιρετικής ευελιξίας στη χρήση της μπορεί εύκολα να βρει θέση στο πεδίο της μετατραυματικής αποκατάστασης, στο πεδίο της ορθοπεδικής, της νευρολογίας, των αθλημάτων αλλά και στην αποκατάσταση των ηλικιωμένων ατόμων.
Ρομποτική Αποκατάσταση - Παλλάδιον - Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας
Ρομποτική Αποκατάσταση - Παλλάδιον - Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας
Ρομποτική Αποκατάσταση - Παλλάδιον - Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας
Επιστρόφη στις Υπηρεσίες