Υδροθεραπεία

Η ευεργετική επίδραση που έχει το νερό στον ανθρώπινο οργανισμό επιβεβαιώνεται απόλυτα από την χρήση του σαν κομμάτι της θεραπευτικής διαδικασίας.

Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, διαθέτει δύο θεραπευτικές πισίνες, σε έναν άνετο χώρο 400 τ.μ με θέα τον κήπο. Είναι εργονομικά σχεδιασμένες, με επίπεδα διαφορετικού βάθους νερού και εξοπλισμένες με ειδικούς γερανούς, που επιτρέπουν την χρήση τους ακόμα και από άτομα που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά κινητικά προβλήματα ή αναπηρία. Επιπλέον διαθέτουν συσκευές στήριξης και αντίστασης, πολύζυγο, σύστημα υδρομασάζ εστιακό και πυθμένα, σύστημα αντίθετης κολύμβησης, καθώς και κατάλληλο εξοπλισμό για ασκήσεις εντός του νερού.

Η σταθερή θερμοκρασία του νερού επιτρέπει στους μυς να χαλαρώσουν και βοηθά στο να απαλυνθεί ο πόνος των αρθρώσεων και να αυξηθεί το εύρος κίνησής τους. Η ηρεμία και η χαλάρωση που προσφέρει το νερό της πισίνας έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα αλλά και στην ψυχή του ασθενούς.

Η ομάδα αποκατάστασης αναλαμβάνει τον τακτικό επανασχεδιασμό του υδροθεραπευτικού προγράμματος που ακολουθεί κάθε ασθενής, ανάλογα με την πάθηση και την εξέλιξη της εικόνας του.

Χώρος Υδροθεραπείας - Παλλάδιον - Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας
Επιστρόφη στις Υπηρεσίες