Preventing Rehabilitation

Prehab - ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Θεραπευτικό πρόγραμμα – Silver

Χαρίστε στον εαυτό σας το καλύτερο δώρο, μία αξέχαστη εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης. Μοναδική προσφορά που σας αξίζει!

Οι θεραπείες του SILVER προγράμματος πραγματοποιούνται σε 10 επισκέψεις συνολικής διάρκειας 2 ωρών η καθεμία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 15′ συνολικής προετοιμασίας, 45′ Υδροθεραπεία, 45′ Ρεφλεξολογία ή 45’ full body θεραπευτική μάλαξη και 15′ ανάπαυση σε ειδικό χώρο απολαμβάνοντας ένα μοναδικό τσάι βοτάνων και υγιεινό σνακ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΟΝΟΣ
10 – Υδροθεραπείες 45 λεπτά
5 – Θεραπευτικές μαλάξεις 45 λεπτά
5 – Ρεφλεξολογίες 45 λεπτά
10 – Ανάπαυση & σνακ 15 λεπτά
20 – ώρες θεραπείας

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (hydrotherapy) για ανακούφιση από το πόνο, αύξηση της κινητικότητας και για μία ξεχωριστή, ιδιαίτερα χαλαρωτική και απολύτως ασφαλή εμπειρία (διάρκεια 45′).

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ (Therapeutic massage) για αντιμετώπιση και αποκατάσταση διαφόρων οργανικών και μυοσκελετικών παθήσεων, προωθώντας παράλληλα την ευεξία και την διατήρηση της υγείας (διάρκεια 45′).

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ (Reflexology) για άμεση μυϊκή χαλάρωση, ανακούφιση από το στρες, αποτοξίνωση του σώματος, ευεξία και απόλαυση (διάρκεια 45′).

Όροι

 • Το πρόγραμμα Silver ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει: 10′ προετοιμασία για το τμήμα της Υδροθεραπείας, 45′ πρόγραμμα υδροθεραπείας, 5′ ετοιμασίας για την επόμενη θεραπεία, 45′ ρεφλεξολογία ή full body θεραπευτική μάλαξη, 15′ ανάπαυση με θερμοφόρα και ένα υγιεινό σνακ.

 • Η αγορά δύο και πλέον θεραπευτικών πακέτων Silver, μετά τη λήξη του πρώτο, έχει επιπλέον έκπτωση 10%.

 • Στο πρόγραμμα Silver εμπεριέχεται δωρεάν φυσιατρική αξιολόγηση από τον Φυσίατρο του Κέντρου μας.

 • Για την Υδροθεραπεία ο πελάτης θα πρέπει εξαρχής να προσκομίζει ουρολογικές και δερματολογικές εξετάσεις.

 • Στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα το Κέντρο μας παρέχει πετσέτα προσώπου, πετσέτες σώματος, αφρόλουτρο και σκουφάκι μαλλιών μιας χρήσης, παρακαλείσθε να φέρετε μαζί σας δύο μαγιό, ένα μπουρνούζι, παντόφλες και ένα ζευγάρι αθλητικές κάλτσες.
 • Η προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών.
 • Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης του κέντρου μας στο τηλέφωνο: 2716008888.
 • Ώρες λειτουργίας: Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00, Σάββατο 09:00 – 15:00

Τρόποι Πληρωμής

 • Το πρόγραμμα Silver προπληρώνεται εξ’ ολοκλήρου.

 • Η πληρωμή γίνεται με: Πιστωτική/Χρεωστική, Κατάθεση σε τράπεζα ή μεταφορά μέσω eBanking, πληρωμή στην γραμματεία του Κέντρου μας (με μετρητά).

 • Η προσφορά είναι με μη επιστρέψιμη χρέωση.

Λίγα λόγια

Υδροθεραπεία

Το «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ», διαθέτει δύο θεραπευτικές πισίνες, σε έναν άνετο χώρο 400 τ.μ με θέα τον κήπο. Είναι εργονομικά σχεδιασμένες και υπάρχει κατάλληλος εξοπλισμός για ασκήσεις εντός του νερού. Το πρόγραμμα υδροθεραπείας πραγματοποιείται με την βοήθεια των ειδικά εκπαιδευμένων και καταρτισμένων υδροθεραπευτών μας. Η σταθερή θερμοκρασία του νερού (30°C -32°C) επιτρέπει στους μυς να χαλαρώσουν και βοηθά στο να απαλυνθεί ο πόνος των αρθρώσεων και να αυξηθεί το εύρος κίνησής τους. Η ηρεμία και η χαλάρωση που προσφέρει το νερό της πισίνας έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα αλλά και στην ψυχή του θεραπευόμενου.

Ρεφλεξολογία

Σε έναν όμορφο, προσεγμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο ρεφλεξολόγος του κέντρου μας με ειδικές κινήσεις ενεργοποιεί τα σημεία-κλειδιά του θεραπευόμενου που βρίσκονται σε πέλματα και παλάμες. Με αυτή την πανάρχαια, φυσική και ακίνδυνη θεραπευτική μέθοδο ο οργανισμός ενεργοποιείται ώστε να αντιμετωπίζει ο ίδιος τις διάφορες δυσλειτουργίες του. Κάθε ειδική πίεση αντανακλάται στο αντίστοιχο σημείο του σώματος που θέλουμε να χαλαρώσουμε. Η Ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην καταπολέμηση του στρες, ορισμένων οργανικών παθήσεων και να προσφέρει ισορροπία στον οργανισμό.

Θεραπευτική Μάλαξη

Η επίδραση της μάλαξης στον ανθρώπινο οργανισμό είναι μεγάλη. Υπάρχουν πολλές τεχνικές θεραπευτικής μάλαξης με πολύ καλά αποτελέσματα για τους θεραπευόμενου. Συνεισφέρει στη χαλάρωση των μυών, τη βελτίωση της κίνησης των αρθρώσεων, την φυσιολογία του μυοσκελετικού, τη μείωση του άγχους και του στρες. Στο «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» η εξειδικευμένη ομάδα θεραπευτών προσφέρει πληθώρα τεχνικών θεραπευτικών μάλαξης όπως εν τω βάθει μάλαξη, μάλαξη σε αθλητές, σε ορθοπαιδικές και νευρολογικές παθήσεις.

Κλείστε Ραντεβού

 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY